Renhold

Vi tilbyr det meste av reholdstjenester til bedrifter og det offentlige.

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat, så finner vi ut hvordan vi kan gjøre arbeidsdagen din renere.

Våre renholdstjenester

Daglig renhold og periodisk renhold

Sammen med deg som kunde finner vi i Fagrent arbeidsintervaller som passer for deg/ din bedrift, og sikrer et rent lokale samt et godt innemiljø.

Tepperens

I tillegg til regelmessig støvsuging av dine tepper, anbefales det å rense teppet minst en gang i året. En dypere rens av teppet vil fjerne støv og bakterier som samler seg i teppefibrene, og som ikke går bort ved kun vanlig støvsuging og banking av teppet.

Hovedrengjøring

Hovedrengjøring omfatter vanligvis tak og vegger, vinduer og karmer innside, lysbrytere, fastmonterte lysarmaturer, dører og karmer samt fastmontert utstyr som skap utvendig. Arbeidet utføres av renholdere med lang erfaring fra denne type arbeid. Vanligvis burde lokaler ha hovedrengjøring en gang pr år, men noen lokaler vil kreve oftere hovedrengjøring, dersom de for eksempel blir brukt til produksjon av næringsmidler.

Byggrengjøring

Fagrent utfører renhold under eller etter byggeperioden/rehabiliteringsperioden.

Flyttevask

Dersom du skal flytte, har du nok mye å tenke på. Kontakt oss for flyttevask, så kan du bruke tiden din på andre ting. Vi garanterer et optimalt resultat og en ren leilighet/hus. Ved flyttevask vaskes og tørrmoppes alle overflater og skap/skuffer etc.

Gulvrengjøring

Med våre moderne maskiner og produkter, kan vi skure, rense, bone og vedlikeholde nær sagt alle typer gulv.

Vinduspuss

Fagrent utfører vinduspuss/vindusvask utfører med moderne utstyr og hjelpemidler for å få arbeidet utført på en fagmessig og rett måte.

Serviceavtaler

Mange av Fagrents kunder har serviceavtale på levering av hygieneartikler til toalettrom og kjøkken. Vi benytter gode produkter fra kjente leverandører og kjøper store partier, slik at vi kan tilby gode betingelser på håndsåpe, tørkepapir og toalettpapir. I tillegg kan vi levere flere sorter rensemidler, håndkrem, hånddesinfeksjon, avfallssekker og avfallsposer.

Kontakt oss

Telefon: 994 40 812
E-post: post@fagrent.no


Adresse:
Fjøsangerveien 50B, 5059 Bergen